Carrièredag

L.P.S.V. „Aesculapius” organiseert iedere twee jaar een grootschalige Carrièredag. Deze dag biedt masterstudenten en studenten in de afrondende fase van de bachelor een uitstekende kans zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. De dag zal gevuld worden met presentaties van bedrijven en alumni en speedmeetsessies. Daarnaast zal er een markt zijn met stands waar de studenten de kans krijgen zich meer te verdiepen in de bedrijven van hun interesse. De dag zal afgesloten worden met een informele borrel en een walking dinner waar u de kans krijgt op een informele wijze te netwerken met wellicht uw toekomstige collega’s of stagiairs. Voor zowel de presentaties, stands als het walking dinner zijn wij op zoek naar bedrijven die meer bekendheid willen vergaren onder studenten.

Naast fysieke aanwezigheid op de Carrièredag is het tevens mogelijk uw bedrijf via verscheidene andere wegen te promoten. „Aesculapius” biedt het hele jaar door advertentiemogelijkheden aan via de website, de stage- en vacaturebank, het verenigingsblad, de weekmail en meer. Daarnaast biedt de Carrièrecommissie u de kans een advertentie op de aankondigingsposters of in het programmaboekje te plaatsen.

Wij staan open voor uw suggesties en streven ernaar zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen, zodat we samen kunnen werken om dit evenement nog mooier te maken en we gezamenlijk tevreden terug kunnen kijken op het evenement en onze studenten er zoveel mogelijk uit hebben kunnen halen.

Bent u geïnteresseerd om namens uw bedrijf deel te nemen aan dit evenement dan kunt u contact opnemen met het bestuur van L.P.S.V. „Aesculapius”. Stuur hiervoor een mail naar Madelief Den Toonder, quaestor van „Aesculapius” (quaestor@aesculapius.nl, 071 527 46 01).

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN