Welkom in de gloednieuwe „Aesculapius”-webshop! In deze webshop kan je meerdere artikelen in één keer bestellen. De gekochte items/artikelen kunnen later op 't hok worden opgehaald.


Toon:
Sorteren op:
Frutsel

Het „Aesculapius”-frutsel kan door de Leeden in het haar gedragen worden. Daarnaast is het mogelijk om van het frutsel een haarclip te maken (haarclip zelf aanschaffen, voor meer informatie: vraag de bestuursdames of check het Youtubekanaal).

8.00‎€

- +
Vlinderdas

Ben jij nog op zoek naar dat ene „Aesculapius”-accessoire om je gala-outfit compleet te maken? Koop dan deze fantastische „Aesculapius”-vlinderdas!

11.00‎€

- +
Manchetknopen

Deze prachtige „Aesculapius”-manchetknopen mogen niet ontbreken op hemden met dubbel manchet! Een chique detail onder een jasje, pak of rokkostuum.

19.80‎€

- +
Das (lang)

Wanneer de dresscode vraagt om ‘jasje-dasje’ (of zelfs om pak), dan kan de klassieke „Aesculapius”-das natuurlijk niet ontbreken! Deze das wordt al jaren veel gedragen bij symposia, de diesreceptie en de cantus. Nu ook voor de lange Aesculapen!

8.00‎€

- +
Pin

De „Aesculapius”-pin is de opfleuring die jouw revers nodig heeft! Laat met deze schitterende pin zien dat jij bij „Aesculapius” hoort als je op bedrijfsbezoek gaat of aan een K.N.P.S.V.-activiteit deelneemt.

1.60‎€

- +
Sokken

Deze „Aesculapius”-sokken maken je outfit helemaal af! De sokken zijn one-size, voor zowel mannen als vrouwen en helpen je de koude winterdagen door te komen! 

4.22‎€

- +
Mok (nieuw model)

De koffie of thee van ’t Hok, uit je eigen koffiezetapparaat of op stage smaakt natuurlijk het lekkerst in deze nieuwe  „Aesculapius”-mokken! 

4.50‎€

- +
Handschoenen

Wie heeft het niet meegemaakt? Je hebt het koud en wilt handschoenen aan, maar dan kan je je telefoon niet gebruiken! De nieuwe „Aesculapius” handschoenen lossen dit probleem op. Koop ze snel om niet alleen de kou door te komen, maar ook stijlvol je sociale leven te onderhouden.

2.88‎€

- +

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN