Stages

Welkom op het stagegedeelte van de Stage-/Vacaturebank van L.P.S.V. „Aescualpius”. Hier staan de bedrijven die stages aanbieden voor studenten Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Mocht je interesse hebben in een stage bij een van deze bedrijven neem dan vooral contact met ze op. Houd ook de weekmail in de gaten voor nieuwe vacatures!


CHDR Logo rgb 1

Het CHDR

Het Centre for Human Drug Research is een organisatie die gespecialiseerd is in vroege-fase geneesmiddelonderzoek. Denk bijvoorbeeld aan onderzoek waarbij voor de eerste keer een nieuw potentieel geneesmiddel in mensen wordt onderzocht. Dit kunnen gezonde vrijwilligers zijn of patiënten met een specifieke aandoening.

Kenmerkend voor het CHDR is de prettige en open sfeer, de hoge kwaliteit van de studies waarbij veel vanuit farmacologische kennis wordt geredeneerd, maar waar ook het individuele karakter met proefpersonen centraal staat.

Interesse in een (research-)stage waarbij je daadwerkelijk meewerkt aan een klinische studie onder supervisie van een projectleider/arts? Dat kan! Met name MSc stages met een periode van 6 of 9 maanden zijn geschikt. Neem in dat geval contact op met de studieadviseur of de onderwijscoördinator van het CHDR: Jeroen van Smeden (jvsmeden@chdr.nl).


LACDR

Het LACDR

Het LACDR, Leiden Academic Centre for Drug Research, is het onderzoeksinstituut waaraan wij ons onderwijs krijgen. Dit is dan ook de plek waar het overgrote deel van de studenten de bachelorstage loopt. Echter kan je na de bachelor ook stage blijven lopen bij het LACDR, dit kan bij de bekende drie clusters:

  • BioTherapeutics
  • Drug Discovery and Safety
  • Systems Pharmacology and Biomedicine

BENU

BENU

Brocacef Groep is een erkend leerbedrijf en heeft ruime ervaring met stageplaatsen en leerwerkplekken voor meerdere opleidingsniveaus. Of jij nu studeert op het MBO, HBO of WO: bij ons zijn volop mogelijkheden om kennis te maken met allerlei beroepen en functies. We nemen graag de tijd om je goed in te werken en persoonlijk te begeleiden.

Waar stap jij de praktijk in?
Jaarlijks verwelkomen wij meer dan 450 studenten. Binnen ons landelijk dekkend netwerk van BENU-apotheken zijn het hele jaar door stageplekken beschikbaar. Ook onze andere bedrijfsonderdelen bieden tal van mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. Denk bijvoorbeeld aan een stage in de logistiek of een leerwerkplek op ons hoofdkantoor. Waar in onze organisatie jij ook precies de praktijk in stapt: overal is volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Wil je stagelopen in een apotheek, check dan ons aanbod via de zoekmachine op Stagemarkt.

Wil je op een andere plek binnen onze organisatie stage lopen, laat het ons weten, we maken graag kennis. Klik hier om bij ons te solliciteren naar een stageplek.


ScienceWorks

ScienceWorks

ScienceWorks is een bureau dat valorisatie van wetenschappelijke kennis ondersteunt. Valorisatie is het proces van waarde creatie uit wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van economie en maatschappij. Valorisatie impliceert kennisoverdracht naar de praktijk. In veel gevallen vereist valorisatie de ontwikkeling van complexe samenwerkingsvormen en verbindt het tegengestelde belangen. Met goede samenwerking en inzet van de juiste instrumenten, kan maximaal rendement worden verkregen. ScienceWorks heeft een aantal stageplekken beschikbaar die allen betrekking hebben op de organisatie van betere overdracht van wetenschappelijke kennis naar de maatschappij. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die graag bij ons in Den Haag komen werken. Mocht je solliciteren naar een stage bij ScienceWorks, meldt dan vooral dat je daar via „Aesculapius” terecht bent gekomen! Voor meer informatie over de inhoud van de verschillende stagemogelijkheden, klik hier.


Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN