Vacatures

Welkom op het vacaturegedeelte van de Stage-/Vacaturebank van L.P.S.V. „Aesculapius”. Ben je (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan, kijk dan hieronder naar de bedrijven die op zoek zijn naar (afgestudeerde) Bio-Farmaceuten. Houd ook de weekmail in de gaten voor nieuwe vacatures!

Direct naar:


LACDR

Het LACDR, Leiden Academic Centre for Drug Research, is het onderzoeksinstituut waaraan wij ons onderwijs krijgen. Dit is dan ook de plek waar het overgrote deel van de studenten de stage loopt gedurende hun opleiding. Je kan echter ook aan het werk gaan bij het LACDR, dit kan na je master vooral door een PhD te gaan doen. Zoiets vloeit meestal voort uit een stage bij het LACDR, echter neem als je dit graag wil vooral contact met het hoofd van de betreffende afdeling of via de studieadviseurs.


CHDR

Het Centre for Human Drugs Research (CHDR) is een stichting die is gevestigd in Leiden. Jaarlijks vinden er tientallen onderzoeken met gezonde vrijwilligers en patiënten plaats. Ben je geïnteresseerd in deelname aan een onderzoek of ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor je!

Proefpersoon

Als proefpersoon lever je een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Proefpersonen krijgen een vergoeding voor hun tijd en hun inspanningen. Op de website proefpersoon.nl vind je verschillende lopende onderzoeken. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op! Wij zijn op de volgende manieren bereikbaar:

Werken bij het CHDR

Als bijbaan hebben wij verschillende opties:

  • Zo kun je ingezet worden als call agent als je minimaal twee dagen per week beschikbaar bent. Binnen dit team ga je je richten op de werving van proefpersonen voor onderzoeken.
  • Studeer je Geneeskunde? Dan kun je onze Clinical Unit ondersteunen en medische handelingen uitvoeren die nodig zijn binnen de verschillende onderzoeken. Ook hier vereisen we een minimale beschikbaarheid van twee dagen per week.
  • Vind je logistiek en ondersteunend bezig zijn leuk en ben je beschikbaar op donderdag? Dan zoeken wij jou binnen het Clinical Unit Operations team. Je zult dan onder andere medicatie ophalen bij de apotheek van het LUMC en naar de afdelingen brengen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het transport tussen onze verschillende locaties.
  • Studeer je Biomedische-, Biofarmaceutische Wetenschappen of een andere Life Science studie, dan is het werk van een meetassistent misschien iets voor jou. Binnen de verschillende onderzoeken en opstellingen, zul jij metingen uitvoeren op de proefpersonen.

Wij bieden:

  • Een veelzijdige baan in een snel groeiende wetenschappelijke organisatie;
  • Een enthousiast team;
  • Een oproep contract met een aantrekkelijk uurloon;
  • Een dynamische werkplek.

Sollicitatie:

Stuur je CV naar hr@chdr.nl met een korte toelichting omtrent je beschikbaarheid en wensen en dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Pharmastep

PharmaStep is het bemiddelingsbureau van Irene Westhoff. Zij heeft al jaren ervaring in het koppelen van werkgevers en werkzoekenden, dit doet zij op basis van persoonlijk contact. Door de jarenlange ervaring is het een betrouwbaar bedrijf, dat snel en deskundig te werk gaat.

PharmaStep is richt zich voornamelijk op mensen die:
- Willen werken in een ziekenhuis of in de farmaceutische industrie (vakinhoudelijke of commerciële functies);
- Tweede of beherend apotheker willen worden in de openbare Farmacie;
- Vast of tijdelijk werk zoeken.

Heb jij interesse in een vrijblijvend intake-gesprek, neem dan met Irene contact op, om te kijken wat zij voor je kan doen, via info@pharmastep.nl of via 06-51578302.


BENU

Brocacef Groep stimuleert persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Mensen die net als wij vooruit willen om de zorg te verbeteren: daar houden we van, en daar zorgen we dus goed voor. Met een young talent program en een eigen learning & development academy, bijvoorbeeld. Maar ook door onze informele, op samenwerking gerichte bedrijfscultuur te bewaken. En door aandacht te hebben voor hoe fit jij je voelt en of je nog lekker aan het werk bent.

Waar wil jij naartoe?
Als bedrijvengroep met acht gespecialiseerde bedrijfsonderdelen kennen wij als geen ander de kracht van diversiteit. Daarom stellen we ons open voor mensen met uiteenlopende talenten en achtergronden. Wil jij samen met anderen werken aan slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg? Dan bieden wij je alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Want het gaat ons niet om waar je vandaan komt, maar waar je naartoe wilt.

Hieronder en op onze vacaturepagina vind je al onze actuele vacatures. Ook stages en leerwerkplekken zijn in dit overzicht opgenomen:

Bekijk onze vacaturepagina

Registratie apotheker BENU Apotheek Veur (brocacef.nl)

Hulpkracht master farmaciestudent en 2e/3e jaars apothekersassistent in opleiding (brocacef.nl)

Beherend apotheker BENU Apotheek Rijnzate (brocacef.nl)

Beherend apotheker BENU Apotheek Wijchen Centrum (brocacef.nl)

Tweede apotheker BENU Apotheek cluster Twente (brocacef.nl)


KNMP

Durf jij de uitdaging aan om de farmaceutische zorg in Nederland naar een hoger plan te trekken? De farmacie haalt dagelijks de media. Waar het gaat om de beschikbaarheid of de kwaliteit van geneesmiddelen zijn we als KNMP veelvuldig in de regie. Samen met belangrijke stakeholders zoals IGZ, CBG, VWS, zorgverzekeraars en industrie werken we aan een betrouwbare informatievoorziening over geneesmiddelen. Als specialist productzorg sta je aan de basis van farmaceutische patiëntenzorg in Nederland. Ben jij kwaliteits- en resultaatgericht ingesteld? Dan is de baan van apotheker bij de KNMP misschien wel iets voor jou!


Match2Win

Ben jij klaar met je master en wil jij een uitdagende ondernemende start maken in de farmaceutische industrie? Match2Win kan je helpen met het vinden van een uitdagende en passende (starters)functie. Wij hebben jaren ervaring in het verbinden van mensen en bedrijven binnen de farmaceutische industrie. Onze aanpak is persoonlijk, integer en doelgericht. Wil je hier meer over weten of heb je interesse? Bel ons dan op 06-53113873 of stuur een e-mail naar silvia@match2win.nl. Contact opnemen is geheel vrijblijvend dus wie weet spreken we elkaar snel!


Sanquin

Er is een PhD positie beschikbaar bij Sanquin Research. Zie hier voor meer informatie! Of kijk hier voor andere vacatures bij Sanquin.


Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN