L.P.V.D. 'Aphrodite'

Lieve leden,

Na de oprichting van het L.P.H.D. ‘Don Durk’ en het L.P.H.D. ‘Panoramix’ werd het tijd dat er ook een damesdispuut binnen L.P.S.V. „Aesculapius” zou komen – en zo geschiedde! Op 30 januari 2012 werd namelijk het Leidsch Pharmaceutisch Vrouwendispuut 'Aphrodite' opgericht: een groep lieve, bloedmooie en vooral leuke meiden die houden van gezelligheid. Een keer in de twee weken spreken wij Aphrodites af om samen te borrelen in Café de Kroeg, samen te eten, bij te kletsen of iets geks te ondernemen. Denk aan onder andere een closet-sale, Aphroramix cantus, pubquiz of barbecue bij tropische temperaturen. Ook hebben we jaarlijks een datediner, reünistenactiviteit, vvv'tjes-dag en nog vele andere leuke activiteiten. Tijdens onze zomer- en winterweekendjes verruilen we het Leidse voor een andere bestemming, soms gaan we zelfs letterlijk de grens over (zoals onze lustrumreis naar Dublin!). Elk jaar organiseert de jongste lichting van ‘Aphrodite’ ook nog een fantastisch feest voor alle aesculapen.

Het L.P.V.D. ‘Aphrodite’ is het jongste dispuut van de drie disputen binnen L.P.S.V. „Aesculapius” maar ons leden aantal blijft groeien. Elk jaar mogen wij 4 tot 6 nieuwe Aphrodites verwelkomen binnen ons dispuut. We hebben nu zowel dames in de Bachelor als in de Master Bio-Farmaceutische Wetenschappen en hebben daarnaast ook vele reünisten die elkaar ook nog regelmatig spreken.

Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om eens te kijken of L.P.V.D. 'Aphrodite' wat voor jou is? Kom dan naar onze kennismakingsactiviteiten of spreek een van ons aan! We zijn altijd in voor een praatje en een drankje. Aphrodites lopen rond in lichtblauwe T-shirts en zwarte truien met blauwe opdruk, kortom we zijn niet te missen! Of zoek ons op via Instagram @lpvd.aphrodite.  Tot snel op een van onze activiteiten of bij „Aesculapius”!

 

L.P.V.D. 'Aphrodite', 1000x zoveel genieten!

 

Namens alle leden der L.P.V.D. 'Aphrodite',
Lisa de Koning
h.t. praeses

1310ab94 ea7c 4323 9119 9eb06265bfc8

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer