L.P.V.D. 'Aphrodite'

 Lieve leden,

Na de oprichting van het L.P.H.D. ‘Don Durk’ en het L.P.H.D. ‘Panoramix’ werd het tijd dat er ook een damesdispuut binnen L.P.S.V. „Aesculapius” zou komen – en zo geschiedde! Op 30 januari 2012 werd namelijk het Leidsch Pharmaceutisch Vrouwendispuut 'Aphrodite' opgericht: een groep lieve, bloedmooie en vooral leuke meiden die houden van gezelligheid. Een keer in de twee weken spreken wij Aphrodites samen af. We doen dingen als flunkyballen, poolen, op kroegentocht gaan of gewoon ouderwest borrelen. Verder doen we ook weleens een closet-sale, Aphroramix cantus, pubquiz of barbecue bij tropische temperaturen. Daarnaast hebben we jaarlijks een datediner, tour de chambres, reünistenactiviteit, moederdochter-dag en nog vele andere leuke activiteiten. Tijdens onze zomer- en winterweekendjes verruilen we het Leidse voor een andere bestemming, soms gaan we zelfs letterlijk de grens over (zoals onze lustrumreis twee jaar terug naar Malta!). Elk jaar organiseert de jongste lichting van ‘Aphrodite’ ook nog een fantastisch feest voor alle Aesculapen, waar iedereen welkom is!

Het L.P.V.D. ‘Aphrodite’ is het enige vrouwen dispuut van de vier disputen binnen L.P.S.V. „Aesculapius” en ons leden aantal blijft groeien. Elk jaar mogen wij 4 tot 6 nieuwe Aphrodites verwelkomen binnen ons dispuut. We hebben nu zowel meiden in de Bachelor als in de Master Bio-Farmaceutische Wetenschappen en Farmacie en hebben daarnaast ook vele reünisten die elkaar ook nog regelmatig spreken.

Heb jij zin om je studentenleven verder te verrijken bij het leukste vrouwendispuut? Dan zit je bij L.P.V.D. 'Aphrodite' aan het juiste adres! Kom naar onze kennismakingsactiviteiten of spreek een van ons aan! We zijn altijd in voor een praatje en een drankje. Aphrodites lopen rond in lichtblauwe T-shirts en zwarte truien met blauwe opdruk, kortom we zijn niet te missen! Of zoek ons op via Instagram @lpvd.aphrodite. Tot snel op een van onze activiteiten of bij „Aesculapius”!

Een ding staat in ieder geval vast:
L.P.V.D. 'Aphrodite', 1000x zoveel genieten!

Namens alle leden der L.P.V.D. 'Aphrodite',
Marleen Schipper
h.t. praeses

WhatsApp_Image_2023-11-20_at_15.26.31.jpeg

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN