BUEX-commissie

Sinds een aantal jaar wordt de BUitenland EXcursie (BUEX) georganiseerd door de BUEX-commissie. Deze commissie bestaat uit de assessor I van het bestuur en 5 leden. De commissie organiseert in april een 7+-daagse reis naar meerdere steden in het buitenland. De BUEX is in het verleden naar Ierland, China, Israel, Canda en nog vele andere landen gegaan. De commissie bepaalt welk land we gaan bezoeken, de overnachtingen, het vervoer, bij welke bedrijven we langs gaan en welke (culturele) activiteiten er georganiseerd worden. Bovendien is de commissie verantwoordelijk voor het binnen halen van financiële steun.

Dit jaar wordt de BUEX georganiseerd door Niek, Damian, Madelon, Tessa, Marit en Timo. Wij zullen ons best doen om er een onvergetelijke reis van te maken. Het gaat nog eventjes duren voordat het programma en de locatie bekend wordt gemaakt, maar rond december/januari zullen jullie meer te horen krijgen! Dus hou de socials in de gaten voor de onthulling en hopelijk zien we jullie op de BUitenland EXcursie begin april 2024. 

Contact: buex@aesculapius.nl 

Zoals bepaald op de jaarvergadering geldt er een voorrangsregeling tijdens de BUEX inschrijving. De voorrangsregeling is als volgt: 
1. Commissie
2. Bestuur
3. Derdejaars
4. Ouderejaars
5. Eerstejaars

Namens de Buitenland Excursie commissie 2023-2024,

Timo Fleischer
h.t. praeses BUEX commissie en h.t. assessor I van het 138e bestuur der „Aesculapius”

 

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN