BUEX-commissie

De BUEX-commissie organiseert de jaarlijkse buitenlandexcursie. De commissie bepaalt welk land we gaan bezoeken, de overnachtingen, het vervoer, bij welke bedrijven we langs gaan en welke (culturele) activiteiten er georganiseerd worden. Bovendien is de commissie verantwoordelijk voor het binnen halen van financiële steun. Contact: buex@aesculapius.nl

Lieve lezer, 

Elk jaar reist „Aesculapius” met een groep van 40 studenten en twee begeleiders af het Buitenland. De reis is volgepland met farmaceutische bedrijfsbezoeken, een bezoek aan de universiteit(en) en nog allerlei andere leuke en culturele activiteiten. Deze prachtige reis wordt sinds twee jaar geleden georganiseerd door de Buitenland Excursiecommissie (BUEX-commissie). Derdejaars zullen de periode van de BUEX vrij geroosterd zijn zodat ze mee kunnen, maar naast derdejaars is het voor oudere- en jongerejaars ook mogelijk mee te gaan op BUEX!

Dit jaar hebben wij, Femke Reubens, Fleur van der Ende, Jesper van Loon, Anika Senneker, Noa Reubens en ik, de taak en eer om deze geweldige reis te organiseren. Nadat de BUEX al twee jaar niet fysiek naar het Buitenland heeft kunnen gaan, zijn we Back on Track om als BUEX commissie een onvergetelijke reis neer te zetten.  Wij gaan daarom ook ons uiterste best doen. Halverwege het jaar zullen we meer onthullen, dus houdt onze social media in de gaten!

Namens de Buitenland Excursiecommissie 2021-2022 'Back on Track'

Wiljo Bovekerk
h.t. praeses

 WhatsApp Image 2022 01 19 at 09.07.08

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer