Fotocommissie

De Fotocommissie maakt alle foto’s op activiteiten en censureert deze vervolgens. Lijkt het je ook leuk om daaraan mee te helpen? Geef dit aan bij het bestuur of leden van de Fotocommissie! Omdat dit ook een doorlopende commissie is, kun je er bij wanneer je wilt. Contact: infocieaesculapius@gmail.com

Lieve lezer,

Graag stel ik jullie voor aan de Fotocommissie der L.P.S.V. „Aesculapius”, meestal afgekort tot Fotocie. Zoals de naam doet vermoeden zijn wij die commissie die verantwoordelijk is voor het maken van alle foto’s. Elke activiteit zijn wij aanwezig om alles en iedereen vast te leggen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen nog lang kan blijven genieten van al de mooie herinneringen.

Op dit moment bestaat deze mooie commissie uit Alisha, Silke, Debra, Madelief, Heleen, Stefan, Larissa en Tessa. Wij kijken er allemaal nu al naar uit om tijdens de activiteiten weer mooie foto’s van jullie te kunnen maken. Neem vooral contact op met het bestuur of een van ons als je nog actiever wil worden bij de vereniging, een nieuwe groep mensen wil ontmoeten en als je het leuk vindt om (te leren om) foto’s te maken! De Fotocie is doorlopend dus het is mogelijk om door het jaar heen lid te worden!

Neem eens een kijkje op de website onder het kopje ‘foto’s’ (log in om alle foto’s te kunnen zien).

We hopen jullie allemaal snel te zien én te mogen fotograferen!

Namens de FotoCommissie der L.P.S.V. „Aesculapius”,

Tessa Goedhart
h.t. praeses

 WhatsApp Image 2021 12 01 at 20.54.06

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN