Diescommissie

De Diescommissie organiseert elk jaar een week vol activiteiten ter ere van de Dies Natalis (verjaardag) van de vereniging. De week bestaat uit een receptie, symposium, themafeestje, excursie, sportactiviteit, culturele activiteit en afsluitend galadiner met galafeest. Contact: dies@aesculapius.nl


Beste leden,

Zoals elk lid dat ook heeft, heeft onze vereniging een verjaardag die we ook wel de ‘Dies Natalis’ noemen. Dit jaar zal de Vereeniging 136 jaar worden! Elk jaar is er dan ook een commissie die een geweldige week organiseert om dit te vieren: de Diescommissie. Samen met Mila, Clemens, Femke, Cecile en Quinten organiseren wij tijdens deze week als Diescommissie een hoop mooie activiteiten. Deze activiteiten lopen erg uiteen. Zo is er aan het begin van de week een receptie. Ook zullen een symposium en bedrijfsexcursie plaatsvinden om een mooie educatieve factor te geven aan de diesweek. Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte voor ontspanning. Zo zullen er een sport- en culturele activiteit plaatsvinden, en een themafeest. Dan tot slot om de week een mooi ten einde te brengen, wordt er een galadiner plus galafeest georganiseerd. Kortom een week vol vermaak!

Wij kijken zelf al heel erg uit naar de diesweek en wij hopen dan ook velen van jullie te mogen begroeten op de activiteiten die wij zullen gaan organiseren.


Vivat, Crescat, Floreat, ,,Aesculapius’’


Namens de Diescommissie – 2021-2022,

Stijn van Veen
h.t. praeses

 Groepsfoto

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer