Almanakcommissie

De almanakcommissie maakt de almanak, het jaarboek van de vereniging, die in november verschijnt. Hiervoor bedenkt de commissie een thema en schrijven ze mooie stukken. Contact: almanak@aesculapius.nl

Lieve Aesculapen,

Dit jaar is de almanakcommissie opnieuw gevuld met enthousiaste studenten uit alle jaarlagen, van eerstejaars- tot masterstudent. Uiteraard gaan wij, Sanne, Thijmen, Eefje, Wiljo, Fieke, Kayleigh en ik, ons uiterste best doen om een ongelooflijk mooie almanak voor jullie samen te stellen, met onder anderen een overzicht van alle activiteiten en het nieuws, de cohortlijst en natuurlijk de quotes en trivia. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat jullie over 10 jaar, als je tijd bij „Aesculapius” waarschijnlijk al lang verleden tijd is, nog even kunnen nagenieten van de mooie momenten die je hebt beleefd bij de studievereniging.

Op de DDB in december hebben wij ons thema mogen onthullen: ‘Inkredible’. Met dit thema kun je niet alleen heel veel mooie woorden zeggen over de vereniging, maar zal ook het design van de almanak volledig in stijl zijn. Ik ga er nog niet te veel over verklappen, dus jullie nieuwsgierigheid zal moeten wachten tot de onthulling in november. Wij hebben er heel veel zin in en ik ben ervan overtuigd dat we met zijn zevenen een prachtexemplaar zullen ontwerpen!

Namens de Almanakcommissie 2022-2023 'Inkredible',

Fleur van der Ende

h.t. praeses

Almanak 22 23

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN