Almanakcommissie

De almanakcommissie maakt de almanak, het jaarboek van de vereniging, die in november verschijnt. Hiervoor bedenkt de commissie een thema en schrijven ze mooie stukken. Contact: almanak@aesculapius.nl

Lieve Aesculapen,

Elk jaar vinden er bij Aesculapius weer ontelbaar veel leuke activiteiten plaats, worden nieuwe herinneringen gecreëerd en proosten we graag op nieuwe vrienden tijdens borrels en feestjes. Leden slaan handen ineen om samen in verschillende commissies allerlei activiteiten, feestjes, reisjes, uitstapjes en excursies te organiseren. Eigenlijk te veel om op te noemen, en ook zeker te veel om zomaar te onthouden. En daar komen wij als Almanakcommissie goed van pas.

Een almanak is een jaarboek van „Aesculapius” die na elk jaar in elkaar gezet wordt door de Almanakcommissie waarin nog eens terug te kijken valt op het afgelopen studiejaar en alles wat je in dit jaar beleefd hebt. Zo kun je zelfs lang na je tijd als student nog terugkijken op die leukste tijd van je leven en de mensen die je toen hebt ontmoet.

Dit jaar is de eer aan ons, Tijn de Koning, Mila Bölger, Tamara van den Steen, Nikita Koster, Noah Reawaruw en Rosalie Muller en mij om als Almanakcommissie ’21-’22 de almanak in elkaar te zetten met de mooiste foto’s en verhalen die dit jaar plaatsvinden.

Wij hebben er in ieder geval superveel zin in!

Namens de Almanakcommissie ’21-’22,

Lisa de Koning
h.t. praeses

DSC 0108

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer