SQ-Linaircommissie

Een fantastische vereniging als „Aesculapius” kan natuurlijk niet zonder verenigingsblad: de SQ-linair. De redactie bestaat uit vijf tot zeven leden. Omdat de redactie een zogenaamde lopende commissie is, kun je elk moment instappen. De meeste leden zitten twee jaar in de redactie. De SQ verschijnt vier keer per jaar. Contact: sqlinair@aesculapius.nl

Lieve lezer,

Dit jaar bestaat de SQ-linairredactie precies 50 jaar! Dit gaan we vieren door vier mooie edities voor onze lezers neer te zetten. De SQ is opgezet om Aesculapen en ereleden op de hoogte te stellen van alles wat er binnen de vereniging speelt. Zo kun je lezen over activiteiten die door de commissies van Aesculapius worden georganiseerd. Denk hierbij aan het eerstejaarsweekend en de buitenlandexcursie. Op die manier kun je kennismaken met de verschillende commissies. Ook verzamelen we de leukste foto’s op de fotopagina’s zodat je de sfeer kunt proeven.

Een ander stuk dat je in elke editie tegen zult komen is een wetenschappelijk artikel. Hierin lees je over een actueel nieuwtje binnen het vakgebied. Zo hebben we vorig jaar over onder andere hypnosetherapie geschreven. Ook bevatten veel edities een interview met bijvoorbeeld commissies, leden of mensen die bij de universiteit werkzaam zijn. Daarnaast heeft elke editie een ander thema met bijbehorende stukken waardoor elke SQ een verrassing blijft.

Ik vorm samen met zes enthousiaste schrijvers de redactie van de SQ-linair. De commissie bestaat op het moment uit Willemijn Meijer, Rebecca Ultee, Glenn van Veldhoven, Marleen Schipper, Frédérique Ruijgrok en Fleur van der Ende. In de eerste editie van dit jaar stellen we ons allemaal voor zodat je ons beter kunt leren kennen. De redactie kan gedurende het jaar veranderen, omdat de SQ-linair een doorlopende commissie is. Dit houdt in dat er tijdens elke Algemene Leden Vergadering (ALV) commissieleden bij kunnen komen of weg kunnen gaan. Zo blijft de redactie fris en blijven we met nieuwe ideeën komen. Als je meer wilt weten over ons mooie verenigingsblad kun je mailen naar sqlinair@gmail.com. Heel veel leesplezier!

Dan rust mij alleen nog te zeggen: ‘Spreken is zilver, schrijven is goud’

Namens de SQ-linair redactie,

Noëlle Ros
h.t. hoofdredacteur

 foto site

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer