Tappersgilde

Het Tappersgilde is de tapcommissie die tijdens de Science Club borrels van „Aesculapius” en andere borrels achter de tap staan!

Geachte waardeerders van goudgele rakkers en andere versnaperingen,

Al jaren is op de donderdag de Science Club open voor eenieder student en werknemer van de faculteit, maar waar zou deze bar zijn zonder gewaardeerde vrijwilligers? Eens in de zoveel weken krijgt een select „Aesculapius”-gezelschap de eer om alle aanwezige glazen te vullen met een verfrissend drankje naar keuze. Dit genootschap kan natuurlijk enkel en alleen het Tappersgilde zijn.

Het is deze selecte groep leden die de verantwoordelijkheid op zich neemt om de glazen op de juiste manier te vullen, de lege glazen weer snel schoon te maken en zorgen voor de ongeëvenaarde gezelligheid. Een echt lid van het tappersgilde word je natuurlijk niet zomaar; een passie voor de tap en met name voor gezelligheid is wel nodig. Het Gilde bestaat uit personen van alle jaarlagen dus iedereen is welkom, zo kunnen de nieuwe tappers weer de kunst van de ouderen afkijken! Mocht je nou geïnteresseerd zijn kun je altijd een praatje met ons maken als we achter de bar staan, maar enkel een heerlijk biertje bestellen mag natuurlijk ook! Tot de volgende science club!

Namens het Tappersgilde de L.P.S.V. „Aesculapius”,

 DSC 0017 kopie

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN