Goede Doelencommissie

De Goede doelencommissie organiseert activiteiten op geld op te halen voor het goede doel. De activiteiten lopen uiteen van lunches tot een groot evenement. Ook verkopen zij ieder jaar een item, waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Contact: goedoecie@gmail.com

Hoi allemaal,

Wij zijn Korné, Frédérique, Teun, Yentl en Marit. Wij zetten ons dit jaar in voor stichting Fietsmaatjes, een initiatief van stichting Oranje Fonds die zich inzet om fietsen weer mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Vrijwilligers worden gekoppeld aan deelnemers die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Samen vertrekken ze op duofietsen om een rondje in het dorp te doen met een gebakje achteraf, of om een sportievere, langere tocht door weer en wind af te leggen. Naast dat het mensen met een beperking meer vrijheid geeft, ontstaan er hartstochtelijke vriendschappen met de fietsbuddies en voelen ze zich minder alleen.

Doormiddel van vele lunches, een item en de wel bekende goededoelenveiling proberen wij samen met jullie zoveel mogelijk geld op te halen dit jaar.

Liefs,

Namens de GoedoeCie 2021-2022 ‘FIETStastisch’

Marit Ritsma
h.t. praeses

GoedoeCie 2

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer