FotoCommissie

De Fotocommissie maakt alle foto’s op activiteiten en censureert deze vervolgens. Verder houden zij een zeer populaire Facebook-pagina bij. Lijkt het je ook leuk om daaraan mee te helpen? Sluit je dan aan bij de Fotocommissie! Omdat dit ook een lopende commissie is, kun je er in wanneer je wilt.

Welkom op de pagina van de FotoCommissie der L.P.S.V. „Aesculapius”.  Omdat studenten niet van lange namen houden, zijn we beter bekend als de FotoCie. Wij maken foto’s op alle activiteiten van ,,Aesculapius”. Dat betekend dat wij als commissie aanwezig zijn op alle feestjes, borrels, excursies en educatieve activiteiten. Na afloop van de activiteiten worden alle foto’s met een streng oog bekeken en gecensureerd. Dit doen we zodat alleen de leukste, grappigste en mooiste foto’s gepubliceerd worden. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat er onflatterende foto’s van jou of je vrienden op de website terecht komen.

Sinds eind 2015 is de FotoCie ook te vinden op Facebook! Hier zo snel mogelijk na afloop van een activiteit een selectie van de allerleukste foto’s gepost. Vervolgens zullen de overige foto’s kort daarna op deze website geplaatst. Je kan dus altijd nog weer even nagenieten van een activiteit. Ook hebben we sinds 2016 ons eigen instagram acount @fotocie_aesculapius hier plaatsen we foto’s van onze leden en onze commissieborrels.

Alle bovenstaande taken houden mij en de rest van de commissie lekker bezig. Momenteel bestaat de FotoCie uit een groep zeer enthousiaste en actieve leden van ,,Aesculapius”. Deze toppers zijn: Nikki Duynisveld (ab-actis), Ben Alblas, Keano Simmons, Meike Pollemans, Milan van der Vlugt en ikzelf. Omdat de FotoCie een doorlopende commissie is, kan je op elk moment in het jaar je interesse doorgeven aan het bestuur. Krijg je het onverhoopt te druk met je studie, je stage, je sport of iets anders, waardoor je te weinig tijd vrij kan maken, kan je altijd weer aangeven dat je wilt stoppen.

Ben je inmiddels nieuwsgierig naar deze prachtige commissie, schroom dan niet om je verzoek op ’t Hok in te dienen! Wil je nog meer informatie, vraag dan een van de commissieleden of het bestuur!

Namens de FotoCommissie,

Anne Smit
h.t. praeses

FotoCie 2017

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN