Eerstejaarsweekendcommissie

Jaarlijks wordt er in september door de Eerstejaarsweekendcommissie een weekend georganiseerd voor de eerstejaars. Het weekend zit vol met allerlei activiteiten zodat de eerstejaars elkaar én „Aesculapius” leren kennen. Contact: ejwcommissie@gmail.com

lieve lezer,

Wij zijn dit jaar de eerstejaarsweekend commissie of kortweg EJW-cie. Dit jaar wordt het eerstejaarsweekend georganiseerd door Luna. Kaya, Ryan, Melonie, Maaike en mijzelf Koen. Wij verzorgen dit jaar met z’n zessen voor dit legendarische weekend, geholpen door alle mentoren die jullie gaan begeleiden. Wij zijn sinds april al bezig met het kiezen van een thema, logo, spellen en ga zo maar door. Ik heb nu al een super goede band met al mijn commissiegenootjes opgebouwd en heb het super naar m'n zin met ze. 

Tijdens het eerstejaarsweekend kunnen alle eerstejaars BFW studenten de vereniging en elkaar beter leren kennen en vriendschappen vormen voor de rest van hun studententijd. Dit doen we door onder andere kennismakingsspelen een minisymposium (een soort kleine leerzame presentatie) over o.a. de commissies en 2 super toffe feesten. dit jaar is het thema van het eerstejaarsweekend ‘Out of the Ordinary’. we kijken nu al uit naar jullie creatieve outfits op de themafeesten “Freaky Friday’ en ‘Ordinair’. het weekend vindt plaats van 22 tot 24 september en traditiegetrouw in Lierop, Brabant. 

Ik hoop je hiermee een beter beeld te hebben gegeven van het eerstejaarsweekend en de commissie. Natuurlijk hoop ik zo veel mogelijk van jullie op dit onmisbare weekend te zien. Als je vragen hebt over wat dan ook, kan je ons altijd mailen op ejwcommissie@gmail.com. Volg ook vooral de instagram @ejwcie_aesculapius.

namens de eerstejaarsweekend commissie ‘Out of the Ordinary’

Koen Clabbers
h.t. praeses

 1._groepsfoto_optie_2.JPG

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN