Archiefcommissie

De archiefcommissie bestaat uit de huidige ab-actis en de ab-acti van de afgelopen twee jaren. Samen dragen ze verantwoording voor het archief. 

De Archiefcommissie is de commissie die verantwoordelijk is voor het onderhouden van het archief van de Vereeniging. Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke documenten, oude almanakken, alle foto’s en meer geordend blijven. Als Archiefcommissie koesteren wij ons mooie archief: Afgelopen jaar zijn we hard bezig geweest om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de nieuwe privacywetgeving en hebben we een klein begin gemaakt aan het digitaliseren van ons archief. Kortom, achter de schermen zijn wij hard bezig om de historie van „Aesculapius” in leven te houden. Elk jaar worden er documenten toegevoegd om deze geschiedenis nog verder uit te breiden. Op dit moment bestaat de Archiefcommissie uit de e.t. ab-acti aesculapii 2019-2020 (Debra van Asten en Nikita Koster) en de h.t. ab-actis aesculapii (Pheline Remijn). Aarzel niet om ons aan te spreken om vragen te stellen over ons archief of als je een keertje een kijkje wilt nemen in de geschiedenis van onze Vereeniging.

Opdat het archief der L.P.S.V. „Aesculapius” het mooiste, meest orderlijke en historisch rijkste archief van ’t hele Leidsche is en moge blijven.

Debra van Asten
Nikita Koster
Pheline Remijn

 

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer