Archiefcommissie

De archiefcommissie bestaat uit de huidige ab-actis en de ab-acti van de afgelopen twee jaren. Samen dragen ze verantwoording voor het archief. 

De Archiefcommissie is de commissie die verantwoordelijk is voor het onderhouden van het archief van de Vereeniging. Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke documenten, oude almanakken, alle foto’s en meer geordend blijven. Als Archiefcommissie koesteren wij ons mooie archief: Afgelopen jaar zijn we hard bezig geweest om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan de nieuwe privacywetgeving en hebben we een klein begin gemaakt aan het digitaliseren van ons archief. Kortom, achter de schermen zijn wij hard bezig om de historie van „Aesculapius” in leven te houden. Elk jaar worden er documenten toegevoegd om deze geschiedenis nog verder uit te breiden. Aarzel niet om ons aan te spreken om vragen te stellen over ons archief of als je een keertje een kijkje wilt nemen in de geschiedenis van onze Vereeniging.

Opdat het archief der L.P.S.V. „Aesculapius” het mooiste, meest orderlijke en historisch rijkste archief van ’t hele Leidsche is en moge blijven.

Pheline Remijn (e.t. ab-actis aesculapii 2021-2022)
Marit Ritsma (e.t. ab-actis aesculapii 2022-2023)
Ingeborg Blom (h.t. ab-actis aesculapii 2023-2024)

 

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN