Commissies

Naast het bestuur zijn er vele leden die hard werken om „Aesculapius” draaiende te houden. Diverse commissies zijn in het leven geroepen, welke allerlei verschillende taken hebben en activiteiten organiseren. Hieronder vindt je een overzicht van alle commissies.

 

„Aesculapius”-weekendcommissie
Almanakcommissie

Archiefcommissie
BUEX-commissie

Carrièrecommissie
Culinaire commissie
Design werkgroep
Diescommissie

Eerstejaarsweekendcommissie
Goede Doelencommissie

Fotocommissie
Kascommissie
Lustrumalmanakcommissie

Lustrumdiescommissie
Mastercommissie

Panacea
Reglementencommissie
Sport- en Educatiecommissie
SQ-linairredactie
Tappersgilde

 

Lijkt het jou leuk om plaats te nemen in een van deze commissies? Vul dan snel onderstaand formulier in! Het invullen van dit formulier is niet bindend: als je gevraagd wordt voor een commissie, ben je niet verplicht het te doen. Commissieformulieren zijn ook terug te vinden op 't Hok. In de weekmail staat regelmatig of er nog nieuwe leden gezocht worden voor commissies.

Commissie-interesseformulier

Door middel van dit formulier kan je aangeven welke commissies je leuk zou vinden om een keertje te doen binnen „Aesculapius” en de K.N.P.S.V. Voor meer informatie over commissies kan je altijd terecht bij de huidige commissieleden (zie www.aesculapius.nl en http://www.knpsv.nl/commissies.htm) of het bestuur (bestuur@aesculapius.nl en secretaris@knpsv.nl). Onderaan het formulier is ook ruimte voor opmerkingen.

Het invullen van dit formulier is niet bindend: als je gevraagd wordt voor een commissie, mag je altijd zeggen dat het je toch niet zo leuk lijkt/goed uitkomt.

evenement eigenschappen

Startdatum 01-01-2022
Einddatum 01-01-2025
Sluitingsdatum 01-01-2025
Prijs per persoon Gratis

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN