Nieuws

Statistiek 2 tutoraat

Statistiek 2 tutoraat

Voor studenten die moeite hebben met het vak Statistiek 2 organiseert „Aesculapius” een tutoraat. Het tutoraat bestaat uit een ochtend oefenen met de tentamenstof onder begeleiding van Daan van Valkengoed. Het tutoraat vindt plaats op vrijdag 2 december van 11:00 tot 13:00 uur in lokaal DM109. De kosten van het tutoraat bedragen €10,- en kan bij de inschrijving worden betaald. Er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Als het tutoraat vol zit, zal je op een wachtlijst worden geplaatst. Inschrijven kan via de site!

Let op! Dit is geen training waarmee je op het laatste moment nog het tentamen zou kunnen halen. Er wordt verwacht dat je al hebt geoefend met de stof en aanwezig bent geweest bij de colleges.

GoeDoeCie lunch

GoeDoeCie lunch

Lieve Leeden,

Op 5 december is alweer onze tweede lunch van het collegejaar. Deze zal plaats vinden in Gorlaeus Nieuwbouw EM1.21 van 13:00 uur tot 14:00 uur. Om sinterklaas toch nog een beetje te vieren tijdens de colleges, kan je bij ons genieten van pannenkoeken en een zakje pepernoten. Ook kan er nog gegrabbeld worden voor een mystery gift. De opbrengst van deze lunch zal wederom naar het goede doel ‘Mercy Ships’ gaan. We hopen jullie allemaal te zien!

Liefs, De GoeDoeCie ‘22- ‘23 ‘Set Sail!’

„Aesculapius” Winterweken

„Aesculapius” Winterweken

Lieve Leeden,

De temperaturen beginnen weer te dalen en de enthousiastelingen halen hun kerstdecoratie alweer uit de kast. De winter is in volle optocht en daarbij komen ook de „Aesculapius” winterweken er weer aan! Van 5 december tot 23 december kan je op 't Hok genieten van warme versnaperingen. Voor €0,50 cent kan je warme chocolademelk met de lekkerste toppings krijgen, namelijk slagroom en sprinkels. Voor €1,37 euro zijn er broodjes Unox met saus naar keuze. En moet jij vanaf de uni weer in de kou terugfietsen? Schaf dan een paar „Aesculapius” handschoenen aan voor maar liefst €2,88 euro! Deze zijn vanaf nu al te verkrijgen.

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer