Nieuws

Knaek

Knaek

Met de studentenkortingsapp Knaek ontvang je de hoogste studentenkortingen in Leiden, alle andere studentensteden van Nederland en op online bestellingen. Bekijk alle kortingen van Knaek op www.knaek.nl/studentenkorting/leiden 

Alumnidag

Alumnidag

Op 16 november aanstaande zal de Alumnidag plaatsvinden, een dag die bedoeld is voor alumni van de opleidingen Bio-Farmaceutische Wetenschappen, Bio-Pharmaceutical Sciences en het vroegere en huidige Farmacie. Deze dag heeft als doel om de vorderingen weer te geven op het gebied van de opleidingen, de huisvesting van het Leiden Acadamic Centre for Drug Research en de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en de ontwikkelingen op het Leiden BioScience Park. Gedurende de dag is er ruimte om bij te praten met oud studiegenoten en wellicht nieuwe contacten op te doen door kennis te maken met mede alumni.

Schrijf je hier in:

Alumnidag

De alumnidag is bedoeld voor alumni van de opleidingen Bio-Farmaceutische Wetenschappen, Bio-Pharmaceutical Sciences en het vroegere en huidige Farmacie. 

evenement eigenschappen

Startdatum 16-11-2019 12:00
Einddatum 16-11-2019 19:00
Registratie Start Datum 08-10-2019 12:00
Sluitingsdatum 16-11-2019 12:00
Prijs per persoon Gratis
Locatie Gorlaeus Laboratoria

Bijlesplatform Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Bijlesplatform Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Dit collegejaar is er een pilot gestart in samenwerking met de Studieadviseurs van BFW om bijles aan te bieden aan de studenten van onze studie. De vakken Organische Chemie 1 & 2, statistiek 1 & 2 en Calculus zijn opgenomen in het bijlesprogramma.

Tutoraatsessies
Op dit moment wordt er ondersteuning bij lastige vakken aangeboden door de in de vorm van tutoraat sessies. Tijdens een tutoraat sessie wordt er aan een kleine groep studenten vlak voor een tentamen extra voorbereiding geboden. De sessies worden gegeven tegen een kleine financiële vergoeding. Men wordt wel verwacht zelf al goed voorbereid te zijn voordat het tutoraat begint. Houd de weekmail, website en facebook in de gaten voor meer informatie en data.

Bijles
Als aanvulling op deze tutoraatsessies zal er vanaf dit moment ook bijles aangeboden worden. Studenten kunnen individueel of in een tweetal tijdens een vak begeleid worden door een ouderejaars student, met als doel dat ze op die manier slagen voor het desbetreffende vak. De student die de bijles zal geven moet een 7,5 of hoger gehaald hebben voor het vak . Belangrijk is dat de bijles alleen open zal staan voor studenten die lid zijn van de L.P.S.V. „Aesculapius”. De bijles kost 10,00 euro per uur en zal normaal gesproken plaatsvinden in de Gorleaus Laboratoria te Leiden. Op speciaal verzoek kan hier een uitzondering op gemaakt worden in overeenstemming met beide partijen.

Voor meer informatie en de voorwaarden klik hier.

Wil je meer informatie over het geven/krijgen van bijles, zou je bijles willen ontvangen voor OC1 of 2, statistiek 1 of 2 of Calculus of heb je interesse om bijles te geven aan een medestudent? Mail dan naar assessor2@aesculapius.nl.

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. D. van Asten
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer