Nieuws

Lunchlezing: Cancer immunotherapy

Helaas is er een einde gekomen aan de zonnige en warme zomervakantie en is het weer tijd voor colleges. Dit betekent ook dat het weer tijd is voor de eerste lunchlezing. Dit zal de eerste lunchlezing zijn van de totaal vijf die er dit jaar georganiseerd worden. De lunchlezing zal plaatsvinden op woensdag 12 september om 12.45 in collegezaal C6. Ook dit jaar zal er weer gratis lunch verzorgd worden om van te genieten tijdens de lezing.

Tijdens de eerste lunchlezing verwelkomen wij Dr. M.H.M. Heemskerk. Zij doet onderzoek aan het LUMC en is daar hoofd van Laboratory of Experimental Hematology at the Department of Hematology. Zij gaat ons tijdens deze lunchlezing vertellen over haar huidige/nieuwe onderzoek: Cancer immunotherapy with CAR / TCR gene modified T cells.

Wij hopen natuurlijk iedereen te zien tijdens de eerste lunchlezing!

Derde Dinsdag Borrel

Derde Dinsdag Borrel

Op dinsdag 19 juni is het weer tijd voor de Derde Dinsdag Borrel (DDB), maar dit is niet zomaar een DDB! Dit is de eerste DDB van het 133e bestuur! Kom allemaal naar ‘De Kroeg’ om kennis te maken met het nieuwe bestuur en te genieten van de gemaakte hapjes. Zoals gewoonlijk is het eerste drankje op kosten van „Aesculapius”! Achteraf is er weer de mogelijkheid om uit eten te gaan. Vergeet niet hiervoor je aan te melden bij Nikki door te mailen naar assessor2@aesculapius.nl. Tot dan!

Jaarvergadering

Jaarvergadering

Op 11 juni heeft de Jaarvergadering plaatsgevonden. Tijdens de jaarvergadering zijn verschillende commissies geïnstalleerd, zoals de Mastercommissie en Studiecommissie en zijn verschillende voorstellen gedaan. Het financieel jaaroverzicht en ab-actueel jaarverslag zijn gepresenteerd en ook heeft de bestuurswissel plaatsgevonden! Het 133e heeft haar beleidsplan gepresenteerd en is officieel ingehamerd! Het beleidsplan is hier terug te vinden en onder het kopje ‘Verenigingsdocumenten’.

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. S.Y. Liu
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer