Nieuws

„Aesculapius” Diesborrel

„Aesculapius” Diesborrel

Lieve Leeden,

Wat is er nou beter dan een Dies Natalis? Een Dies Natalis mét „Aesculapius” borrel natuurlijk! Daarom zullen we op 16 november ons weer richting de FooBar (Niels Bohrweg 1) begeven. Hier zullen ook de inschrijving voor de Diesweek opengaan! Dus kom vanaf 17:00 uur naar de FooBar!

Open Archiefdag

Open Archiefdag

Waerde Aesculapen,

Op de dag dat „Aesculapius” 138 jaar oud zal worden zullen de archiefdeuren zich openen voor al onze leden. Gedurende deze 138 voortreffelijke jaren hebben we een groots archief weten te verwezenlijken, waarop wij met diepe voldoening mogen terugblikken. Daarom zal het archief op onze Dies Natalis toegankelijk zijn voor ieder die het verlangt in te zien. Ben je nieuwsgierig naar de wijze waarop onze Vereeniging haar Dies Natalis een eeuw geleden vierde, of wil je het EJW van nu vergelijken met het EJW van vroeger? Kom dan donderdag 16 november tussen 10:00 en 16:00 uur langs ’t Hok en aanschouw de pronkstukken van onze Vereeniging!

SpoEd Oudhollandse Spelletjesavond

SpoEd Oudhollandse Spelletjesavond

Lieve Leeden,

Heb jij een passie voor bord- en oudhollandse spelletjes? Kom dan gezellig naar de SpoEd Hollandse spelletjesavond. Ga de competitie aan met je medestudenten onder het genot van lekkere Hollandse snackjes en een lekker drankje, voor maar 3 euro! De spelletje avond wordt gehouden in de FooBar (Niels Bohrweg 1) en zal van 17.00 tot 19.00 uur duren. Mocht jij thuis 'het perfecte spel' hebben, schroom dan niet en neem deze lekker mee. Graag zien we jullie allemaal op 8 november in de FooBar voor onze Hollandse spelletjes avond, inschrijven kan via de „Aesculapius” website.

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. I.F.C. Blom
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer