Eerstejaarsweekend

Elk jaar wordt er voor de eerstejaars studenten een Eerstejaarsweekend (EJW) georganiseerd. Van 13 tot 15 september zal iedereen afreizen naar groepsaccommodatie Brabantbos in Lierop voor drie dagen vol met activiteiten, feestjes en vooral heel veel mogelijkheden om al je medestudenten te leren kennen. Dit weekend wil je niet missen!

 Het thema van dit jaar zal “Rumble in the jungle” zijn. Tijdens het EJW zul je niet alleen je jaargenoten, maar ook ouderejaars leren kennen. Bovendien zul je ook uitgebreid kennis kunnen maken met alles wat de studievereniging te bieden heeft.

We zullen vrijdag met zn allen van Leiden naar Lierop reizen met de trein. Nadat iedereen een slaapplek heeft gevonden en lekker gegeten heeft, zal het avondprogramma starten. Dit zal bestaan uit kennismakingsspelletjes, een avondspel en een pubquiz. De eerste avond wordt afgesloten met een gezellige borrel met het thema “Survival of the fittest’’. Na het ontbijt de volgende dag is het tijd voor een spelletjesochtend en -middag met tussendoor een goede lunch. Aansluitend is er een mini-symposium met meer informatie over de vereniging, het bestuur en de verschillende commissies. Aan het einde van de middag is het tijd voor de traditionele bierestafette.  ’s Avonds gaan we lekker barbecueën, waarna iedereen weer zijn of haar outfit aan kan doen voor het feest met het thema “Laat het beest in je los!”. Als de zondag dan gekomen is, zullen we zorgen dat iedereen met een goed gevulde maag aan de terugreis kan beginnen. Helaas is dit dan alweer het einde van het weekend!

Het doel van dit weekend is om je studiegenootjes op een leuke manier beter te leren kennen. Dit weekend heeft dus zeker geen ontgroenend karakter, er zal je niets verplicht worden op het EJW. De kosten van het weekend zullen maximaal €25,- (exclusief drankjes en vervoer) zijn. Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op dit weekend! 

Hier is nog meer informatie te vinden over dit leuke weekend en hier is het informatieboekje te vinden. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je terecht bij de eerstejaarsweekendcommissie door een mailtje te sturen naar het volgende emailadres: ejwcommissie@gmail.com.

 image 9